+31 (0) 71 341 7555

Planten inkopen

Planten inkopen

Diverse soorten kwalitatieve planten inkopen voor een uitstekende prijs, doet u bij Bloemengroothandel J. de Koning.
Wij zijn leverancier van een ruim assortiment aan diverse soorten bloemen en planten in de regio Noord- en Zuid-Holland. Als bloemist kunt u bij ons terecht voor alle producten die u op dagelijkse basis nodig heeft. Wij zijn gevestigd op een centrale plek direct aan de A4 tussen Leiden en Hoofddorp, wat ons zeer gemakkelijk bereikbaar maakt. Bloemengroothandel J. de Koning is van maandag tot en met zaterdag geopend: kom eens bij ons langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen!

Planten inkopen bij de specialist: voldoende keuze door wisselend assortiment

Bij Bloemengroothandel J. de Koning bieden wij een wisselend assortiment bloemen en planten. Wij gaan mee met de laatste trends, zodat u als bloemist ook de laatste trends in uw winkel kunt aanbieden. Kamerplanten leveren wij echter het hele jaar door, in alle groeistadia.
U kunt onze planten zowel in de Cash & Carry in Roelofarendsveen inkopen, maar het is ook mogelijk onze planten online via onze uitgebreide website te bestellen. Onze seizoensgebonden planten hebben wij veelal in onze verkoopruimte staan. Het merendeel van de andere planten kunt u via onze website inkopen.

Planten per stuk of per tray kopen

Wilt u planten inkopen voor uw winkel? Dan kunt u bij Bloemengroothandel J. de Koning grote kamerplanten per stuk kopen, kleine kamerplanten verkopen wij per tray. We bieden zelfs de mogelijkheid een hele kar tegelijk te kopen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?
Neem contact op met Bloemengroothandel J. de Koning en bel naar +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.