+31 (0) 71 341 7555

J. de Koning: al meer dan 50 jaar een vooraanstaand familiebedrijf

Eind jaren 40 richtte Jo de Koning zijn bloemengroothandel in Roelofarendsveen op. Elke ochtend maakte hij zelf de auto klaar om te grossieren door Amsterdam en omgeving. Aan persoonlijk contact en liefde voor het vak hechtte deze hij veel waarde. Hierdoor werd Bloemengroothandel J. de Koning een begrip in de regio.

Toen Gerard, de zoon van Jo, het bedrijf op 25-jarige leeftijd overnam, groeide het bedrijf in een razend tempo. Net als zijn vader is Gerard een harde werker, maar met een meer zakelijk inzicht. Als tweede generatie bedrijfsvoerder zorgde hij ervoor dat zijn klanten het maximale uit hun bloemen konden halen. Hart voor de zaak en oog voor detail. De kneepjes van het vak gaf hij later door aan zijn zoon, de huidige bedrijfsvoerder John de Koning.

Groeiende onderneming

Inmiddels staat de derde generatie van de familie aan het roer. John heeft het stokje van zijn vader overgenomen en is trots op de bloeiende onderneming die het nu is. Nog steeds heeft J. de Koning Bloemengroothandel de kwaliteit en de versheid van de bloemen hoog in het vaandel staan. Met een breed assortiment en een warm en vertrouwelijk klantencontact is J. de Koning een gerespecteerde bloemengroothandel in de Randstad.

Vragen?

Mail of bel: 071 – 3417555

Klant worden? Meldt u aan via ons formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

  Naam: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  E-mailadres: (*)

  CAPTCHA code:

  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”