+31 (0) 71 341 7555

Groothandel voor bloemisten

Groothandel voor bloemisten

Bloemengroothandel J. de Koning is een groothandel voor bloemisten. Bij ons kunt u alle dagelijkse benodigdheden kopen die u nodig heeft in uw bloemisterij. Zo kunt u bij ons diverse soorten bloemen en planten aanschaffen, maar kunt u ook kiezen voor bladgroen, accessoires en inpakmateriaal. Wij leveren uitsluitend verse producten van uitstekende kwaliteit. Bent u bloemist en bent u op zoek naar een groothandel voor bloemisten? Bloemengroothandel J. de Koning is de specialist die u nodig heeft!

Groothandel voor bloemisten: alle producten voor de bloemist op één adres!

Bij Bloemengroothandel J. de Koning bieden wij een ruim assortiment aan verse producten, waaronder:

  • De mooiste snijbloemen
  • De mooiste (kamer)planten
  • Bladgroen voor arrangementen
  • De leukste accessoires
  • De mooiste inpakmaterialen.

Omdat wij al deze producten in onze groothandel voor bloemisten aanbieden, bent u als bloemist op één adres helemaal klaar. En dat is niet alles: u betaalt ook nog eens een zeer mooie prijs en u profiteert van de beste kwaliteit.

Kom bij ons langs!

Bloemengroothandel J. de Koning is gevestigd op een centrale locatie aan de A4, namelijk op het bedrijventerrein Veenderveld in Roelofarendsveen. Dit ligt tussen Leiden en Hoofddorp en het ligt vlakbij de drie grote bloemenveilingen van Nederland. We beschikken daar over een uitgebreide bedrijfsruimte van 1500m2, waarbij een gekoelde verkoopruimte van 600m2 hoort. Kom eens langs bij onze Cash & Carry en bekijk het aanbod, koop de producten van uw keuze en neem ze direct mee. Maar natuurlijk kunt u ook online bestellen. Wij beschikken over een uitgebreide webshop en we bieden u zelfs de mogelijkheid de producten op de door u gewenste locatie te laten bezorgen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.