+31 (0) 71 341 7555

Groothandel Snijbloemen

Groothandel snijbloemen

Bent u op zoek naar een groothandel die diverse soorten snijbloemen levert? Zoek dan niet verder: Bloemengroothandel J. de Koning is dé leverancier van bloemen en planten in de omgeving van Noord- en Zuid-Holland. Maar wij verkopen niet alleen de beste, verse bloemen en planten, ook kunt u bij ons diverse accessoires en inpakmaterialen kopen. Als bloemist bent u bij Bloemengroothandel J. de Koning aan het juiste adres voor alle producten die u dagelijks nodig heeft!

Groothandel levert snijbloemen uit diverse landen

Bij Bloemengroothandel J. de Koning bieden wij een ruim assortiment aan bloemen en planten, waaronder een groot aantal verschillende soorten snijbloemen. Zo kunt u in onze groothandel snijbloemen uit eigen land, maar ook uit verschillende tropische landen kopen. Daarbij letten wij altijd op de trends en werken we met seizoenproducten. We zorgen er op die manier voor dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Bij Bloemengroothandel J. de Koning leveren we daarnaast uitsluitend dagverse producten.

Kom bij ons langs of bestel via onze website

Bloemengroothandel J. de Koning beschikt over een bedrijfsruimte van 1500m2, met een gekoelde verkoopruimte van 600m2. In onze groothandel kunt u dus alle producten, zoals snijbloemen, bekijken, de producten van uw wens kiezen en vervolgens de producten overdekt inladen. Zoekt u iets speciaals? Als u uw wensen aan ons doorgeeft, gaan wij ons best doen deze te realiseren. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of over ons ruime assortiment? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

  Naam: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  E-mailadres: (*)

  CAPTCHA code:

  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”