+31 (0) 71 341 7555

Planten Groothandel

Groothandel planten

Bloemengroothandel J. de Koning levert niet alleen de mooiste bloemen, maar is ook een groothandel in planten. Wij zijn van alle markten thuis! U kunt bij ons dus terecht voor een ruim assortiment aan bloemen en planten, maar onze groothandel heeft ook diverse andere producten in het assortiment opgenomen. Zo kunt u bij ons ook de leukste accessoires en verpakkingsmaterialen kopen. Voor alle producten die u als bloemist dagelijks nodig heeft, bent u bij Bloemengroothandel J. de Koning, groothandel in bloemen en planten, dus aan het juiste adres!

Groothandel biedt diverse soorten planten

Bij Bloemengroothandel J. de Koning bieden wij onder andere verschillende soorten planten aan. Wij bieden kleine en grote groene kamerplanten aan, deze zijn het hele jaar door in alle groeistadia beschikbaar of voor u te bestellen.
Bloeiende kamerplanten kennen hun seizoenen, maar door een enorme keuze aan soorten is ook hiervan jaarrond een ruim assortiment beschikbaar. Onze planten zijn online via onze website te bestellen.
In het voorjaar hebben wij ook tuin -en perkgoed en uiteraard ook potgrond voor het opmaken van bijvoorbeeld manden en bloembakken.

Bloemengroothandel J. de Koning heeft een zeer wisselend assortiment wij gaan mee met de laatste trends.

Aanbiedingen

Dagelijks bieden wij in onze groothandel een wisselend en uitgebreid assortiment aan bloemen, planten en bladgroen aan. Omdat wij u als klant graag tegemoet komen, zorgen wij ook altijd dat we leuke aanbiedingen hebben. Ook kunt u vaak leuke accessoires, zoals manden en vazen, voor een leuke prijs bij ons kopen. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u meer informatie over onze groothandel in bloemen en planten? Neem contact met ons op en bel naar het volgende telefoonnummer: +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.