+31 (0) 71 341 7555

Groothandel bloemisterij

Bent u op zoek naar een groothandel die uw bloemisterij kan voorzien van de mooiste verse bloemen en planten? Dan bent u bij Bloemengroothandel J. de Koning aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende bloemen en planten, die u zowel op locatie van onze Cash & Carry kunt kopen als online in onze overzichtelijke webshop kunt bestellen. Daarbij bieden wij in onze groothandel niet alleen bloemen en planten, maar ook alle accessoires en verpakkingsmaterialen die u als bloemist nodig heeft. Met Bloemengroothandel J. de Koning bent u dus voorzien van al uw dagelijkse benodigdheden op slechts één adres!

Groothandel biedt alle dagelijkse benodigdheden voor uw bloemisterij

Bloemengroothandel J. de Koning is gevestigd aan de A4 tussen Leiden en Hoofddorp. Onze uitgebreide bedrijfsruimte van 1500m2, met een gekoelde verkoopruimte van 600m2, bevindt zich op het bedrijventerrein Veenderveld in Roelofarendsveen. Dit ligt precies tussen de drie grote bloemenveilingen van Nederland in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer. Onze eigen verkopers kopen daar dan ook elke dag vers onze producten in. Als groothandel leveren wij alle dagelijkse benodigdheden voor uw bloemisterij, zoals:

  • Bladgroen
  • Planten
  • Bloemen
  • Inpakmateriaal
  • Accessoires.

U bent van harte welkom in onze Cash & Carry in Roelofarendsveen.

Online bestellen

Wilt u liever online bestellen dan dat u op locatie langskomt? Ook dat is een mogelijkheid bij Bloemengroothandel J. de Koning. Neem eens een kijkje op onze website en kies uit ons uitgebreide assortiment. Uw bestelling kunt u op komen halen op onze locatie, maar u kunt het ook door ons laten bezorgen. Wilt u meer informatie? Bel dan naar +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.