+31 (0) 71 341 7555

Goedkoop bloemen inkopen

Goedkoop bloemen inkopen

Bent u bloemist, dan wilt u vast goedkoop bloemen of planten inkopen bij een groothandel.
Bloemengroothandel J. de Koning staat voor u klaar. Wij bieden als groothandel al ruim vijftig jaar de beste, verse bloemen en planten in de omgeving van Noord- en Zuid-Holland. Die kunt u natuurlijk bij ons in Roelofarendsveen kopen en ophalen, maar u kunt ook uw gewenste producten online bestellen en laten thuisbezorgen. Voor het goedkoop inkopen van bloemen hoeft u dus geen moeite te doen: u bestelt gewoon bij Bloemengroothandel J. de Koning!

Goedkoop bloemen inkopen bij de specialist: kies uit ons ruime assortiment!

Bij Bloemengroothandel J. de Koning bieden wij altijd een scherpe prijs voor de beste kwaliteitsproducten. Met de prijs/kwaliteitsverhouding zit het bij ons dus wel goed! We bieden dan ook een groot aantal verschillende producten, die dagelijks vers worden aangevoerd. Bij Bloemengroothandel J. de Koning vindt u op één adres alles wat u nodig heeft. U kunt bij ons dan ook diverse producten aanschaffen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Snijbloemen, kamerplanten, bladgroen en takken
  • Verpakkingsmaterialen, zoals inpakpapier en folie
  • Accessoires, zoals vazen, schalen, manden en decoratiematerialen.

Bestel eenvoudig in de webshop of kom langs op locatie voor bloemen inkopen bij de groothandel

Bij Bloemengroothandel J. de Koning kunt u vierentwintig uur per dag in onze webshop bestellen. Wilt u de bloemen, planten en accessoires laten bezorgen? Ook dat is mogelijk: we beschikken over een bezorgdienst voor de regio Amsterdam en Leiden. Natuurlijk kunt u ook langskomen op onze locatie in de Cash & Carry. Onze bedrijfsruimte is 1500m2 groot (met een gekoelde verkoopruimte van 600m2). Dagelijks zijn wij van 06:00 tot 15:00 uur geopend, op zaterdag van 05:00 tot 10:00 uur. U kunt de bloemen, planten en andere producten dan direct bij onze groothandel inkopen en meenemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u goedkoop bloemen inkopen bij een groothandel? En bent u benieuwd naar het ruime assortiment van Bloemengroothandel J. de Koning? Of bent u nieuwsgierig naar onze leveringsvoorwaarden? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. Bel naar +31 (0)71-3417555 voor meer informatie.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.