+31 (0) 71 341 7555

Bloemen Cash & Carry

Cash en Carry bloemen

In de uitgebreide Cash en Carry van Bloemengroothandel J. de Koning vindt u een groot en uitgebreid assortiment aan bloemen, planten en accessoires. Wij zijn te vinden op industrieterrein Veenderveld in Roelofarendsveen, direct aan de A4 tussen Leiden en Hoofddorp. Wij kopen onze producten op de drie grote bloemenveilingen in Nederland (in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg). Op die manier kunnen wij bloemen en planten van uitstekende kwaliteit altijd vers leveren.

Kom langs in de Cash en Carry van Bloemengroothandel J. de Koning voor bloemen en planten

Bij onze Cash en Carry kunt u als bloemist direct diversen bloemen en planten inkopen. Wij bieden een ruim assortiment aan onder andere snijbloemen, kamerplanten en bladgroen. Maar u kunt ook bij Bloemengroothandel J. de Koning terecht voor diverse accessoires en inpakmaterialen. Als bloemist hoeft u dus slechts naar één adres voor alle producten die u dagelijks nodig heeft! Daarnaast biedt Bloemengroothandel J. de Koning de mogelijkheid online te bestellen. We kunnen uw bestelling dan op de door u gewenste locatie afleveren, maar het is ook mogelijk de bestelling af te halen bij de Cash en Carry.

Contact opnemen?

Wilt u meer informatie over Bloemengroothandel J. de Koning, bijvoorbeeld over ons ruime assortiment of over onze leveringsvoorwaarden? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.