+31 (0) 71 341 7555

Boeketten

Boeketten – Groothandel

Maakt u regelmatig boeketten en wilt u de producten die u daarvoor nodig heeft graag aanschaffen op één adres, bij de groothandel? Kom dan naar Bloemengroothandel J. de Koning of bestel in onze overzichtelijke website. Wij bieden alle producten die de professionele bloemist op dagelijkse basis nodig heeft. Boeketten maken doet u dus met de producten van Bloemengroothandel J. de Koning!

Kant en klaar boeketten kopen bij de groothandel

Bloemengroothandel J. de Koning biedt een ruim assortiment aan producten. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste bloemen, planten en het mooiste bladgroen van de beste kwaliteit. Maar tevens kunt u bij ons terecht voor gebonden boeketten in verschillende kleuren. Onze producten kopen wij dagelijks in op de diverse bloemenveilingen in Aalsmeer, Rijnburg en Naaldwijk. Wij zijn gevestigd in Roelofarendsveen, op bedrijventerrein Veenderveld. Vanuit die centraal gelegen locatie kunnen wij elke bloemist dagelijks voorzien van de mooiste producten. Bij onze groothandel kunt u de bloemen, planten en het bladgroen van uw wens bestellen, welke geschikt zijn voor de boeketten. Daarnaast verkopen wij inpakmaterialen, zoals folie. Zo maakt u van elk boeket een prachtig cadeau. Wilt u in uw professionele bloemisterij ook diverse andere producten kopen, zoals mooie vazen? Bij Bloemengroothandel J. de Koning kunt u ook terecht voor accessoires.

Rouwlint bestellen

In onze groothandel kunt u ook rouwlint bestellen, voor in boeketten of rouwarrangementen. Via onze website kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen, wij leveren uw rouwlint dan gelijk met de bloemen bestelling af op de door u gewenste locatie. Wilt u meer informatie over de dienstverlening en mogelijkheden van Bloemengroothandel J. de Koning? Bel dan naar +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.