+31 (0) 71 341 7555

Bloemisterij artikelen

Bloemisterij artikelen

Als professionele bloemist heeft u natuurlijk diverse artikelen nodig om uw klanten in al hun behoeften te kunnen voorzien. Bij Bloemengroothandel J. de Koning kunnen wij u al die producten aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Wij beschikken over een uitgebreide bedrijfsruimte van ruim 1500m2, met een gekoelde verkoopruimte van wel 600m2! Wilt u al uw dagelijkse benodigdheden voor de bloemisterij op één adres aanschaffen? Breng dan eens een bezoekje aan Bloemengroothandel J. de Koning.

Heeft u uw eigen bloemisterij? Koop al uw artikelen bij één specialist!

Bloemengroothandel J. de Koning biedt een ruim assortiment aan artikelen die u dagelijks kunt gebruiken in uw bloemisterij. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Planten
 • Bloemen
 • Bladgroen
 • Accessoires
 • Verpakkingsmaterialen
 • Rouwlint.

Al deze producten vindt u bij ons op één plek. Zo hoeft u dus nooit meerdere adressen af! Wij bieden daarbij uitsluitend kwaliteitsproducten. Zo zijn onze bloemen en planten en ons bladgroen dagelijks vers en zijn onze accessoires en verpakkingsmaterialen gemaakt van de beste materialen. Bent u op zoek naar een product en kunt u het bij ons niet vinden? Dan gaan wij voor u naar het product op zoek!

Online bestellen

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze uitgebreide groothandel, maar u kunt voor uw bloemisterij ook alle artikelen online bestellen. Op onze overzichtelijke website bieden wij diverse seizoenproducten en alle accessoires. Wij komen die vervolgens gewoon bij u afleveren. Heeft u vragen aan Bloemengroothandel J. de Koning? Neem contact met ons op voor meer informatie en bel naar +31 (0)71-3417555. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

  Naam: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  E-mailadres: (*)

  CAPTCHA code:

  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”