+31 (0) 71 341 7555

Bloemen Grossier

Bloemen grossier

Bent u op zoek naar een grossier in de omgeving van Noord- en Zuid-Holland? Bloemengroothandel J. de Koning is de specialist die u zoekt! Wij leveren als bloemengrossier alle producten die de bloemist nodig heeft voor dagelijks gebruik. Wij gaan mee met de laatste trends én we bieden seizoengebonden planten. Zo kunt u uw klant altijd de mooiste en beste producten aanbieden.

Bloemen bij de Cash & Carry of online bestellen bij grossier

Bij bloemengrossier Bloemengroothandel J. de Koning heeft u de mogelijkheid de bloemen bij onze Cash & Carry in te kopen. Wij zijn gevestigd op een centrale plek langs de A4 en we zijn dus zeer gemakkelijk bereikbaar. In onze uitgebreide bedrijfsruimte van 1500m2, met een gekoelde verkoopruimte van 600m2, kunt u al onze producten bekijken en direct meenemen. Wilt u liever online bestellen? Dat is ook mogelijk bij Bloemengroothandel J. de Koning. Op onze uitgebreide website kunt u de gewenste producten bestellen. Vervolgens kunt u die komen ophalen bij onze Cash & Carry, maar het is ook mogelijk ze thuis te laten bezorgen. Dat is de service van de bloemengrossier!

Bloemengrossier biedt ruim assortiment aan producten

Bloemengroothandel J. de Koning biedt een ruim assortiment aan verschillende bloemen, planten en andere producten, zoals een echte grossier betaamt. Zo kunt u bij ons kopen:

  • Diverse soorten bloemen, zoals snijbloemen uit tropische landen
  • Diverse soorten planten, zoals kleine en grote kamerplanten
  • Diverse soorten bladgroen, voor het maken van boeketten
  • Diverse soorten verpakkingsmaterialen en inpakmaterialen
  • Diverse soorten accessoires, zoals vazen en potten, om de bloemen en planten in te zetten.

Contact opnemen met de specialist?

Wilt u contact opnemen met Bloemengroothandel J. de Koning, dé grossier op het gebied van bloemen en planten? Bel dan even naar +31 (0)71-3417555. Wij zijn zes dagen in de week geopend: op maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 15:00 uur en op zaterdag van 05:00 tot 10:00 uur. Wij zijn op die dagen dan ook goed te bereiken en staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.