+31 (0) 71 341 7555

Bloemen Groothandel

Bloemen groothandel

Wilt u verse bloemen bestellen bij een gespecialiseerde bloemen groothandel? Dan komt u naar Bloemengroothandel J. de Koning. Wij verzorgen al jaren diverse bloemisten in Noord- en Zuid-Holland van alle producten die zij dagelijks nodig hebben. Bij Bloemengroothandel J. de Koning beschikken we dan ook over een ruim aanbod aan snijbloemen, planten, bladgroen, accessoires en inpakmaterialen. U kunt bij ons direct inkopen bij onze Cash & Carry, maar het is ook mogelijk om online te bestellen in onze uitgebreide webshop.

Bloemen groothandel: breed assortiment producten voor de bloemist

Een groothandel die alle bloemen, planten en andere producten levert die u als bloemist dagelijks nodig heeft: Bloemengroothandel J. de Koning is de specialist die u zoekt. Als bloemist kunt u dus voor al uw producten bij Bloemengroothandel J. de Koning terecht en bent u op één adres helemaal klaar! Zo kunt u bij ons verschillende producten aanschaffen, waaronder:

Diverse soorten snijbloemen uit verschillende landen
Diverse soorten (kamer)planten
Diverse soorten bladgroen en takken voor de basis van het boeket
Diverse accessoires voor het tentoonstellen van bloemen en planten of het vervaardigen van boeketten
Diverse soorten verpakkingsmaterialen.

Cash & Carry of online bestellen bij bloemengroothandel J. de Koning

Bij Bloemengroothandel J. de Koning beschikken we over een Cash & Carry, wat betekent dat u bij onze groothandel kunt langskomen om uw bloemen of planten te kopen. Wij zijn gevestigd aan de A4 tussen Leiden en Hoofddorp. Dit is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, het ligt ook tussen de drie grote bloemenveilingen van Nederland in. Wilt u liever online bloemen bestellen bij onze groothandel? Dat kan ook bij Bloemengroothandel J. de Koning! Op onze overzichtelijke website bieden wij ons uitgebreide assortiment aan. De producten die u bestelt, leveren wij vervolgens op de door u gewenste locatie af.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Bloemengroothandel J. de Koning biedt een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook zeer goed. Heeft u vragen over ons assortiment of over onze dienstverlening? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)71-3417555.

Waarom bij ons?


Dagelijks verse aanvoer!


Breed assortiment!


Eigen inkopers!


Uitstekende
bereikbaarheid
direct aan de A4!


Overdekt
laden en lossen!


Eenvoudig 24/7 bestellen
in onze webshop!

Ontzorgen is onze kracht

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.